home_top.png

WHAT WE OFFER

Wekelijkse les:

POWERYOGA

Yoga voor iedereen!

Til je yoga skills naar een ander level en doe mee met de Power Yoga lessen, gegeven door Jody. Tijdens de lessen van Jody ontwikkel je je kracht en gevoel voor balans. In een actief tempo wordt een krachtige en dynamische vorm van Yoga gegeven, waarbij je verschillende ademtechnieken toepast. De asanas worden in een vloeiende beweging uitgevoerd, waardoor het gevoel van een meditatieve flow kan ontstaan en je je “in the zone bevindt”. Heerlijk!

home_poweryoga.png

LEssen:

YOGA ALS LIFESTYLE

 
 

Ben je op zoek naar een yoga school waarbij aandacht & mindfulness voor elke deelnemer centraal staat?

Onze shala heeft een unieke sfeer, je voelt je direct thuis in onze shala.
En met meer dan 60 lessen per maand biedt Zenang Yoga & More jou de mogelijkheid een gezonde levensstijl te beoefenen,
waarbij de focus ligt op het behouden van een open mind en een gezond lichaam.

Krijg aanwijzingen, assists en persoonlijke tips om het maximale uit je yogales te halen.
Leer ons team van docenten kennen en stel je eigen schema samen van lessen waar jij je goed bij voelt!

 
 

wekelijkse les:

BOARD YOGA

Zenang Yoga & More is de allereerste school die deze lessen aanbiedt in Nederland en is ook de eerste school die de Yoga Boards verkoopt! Verleg je grenzen en breid je Yoga practice uit door mee te doen met onze uitdagende Board Yoga les!

 
 
mainyogaboard.png
 
 
 
 

#zenangyoga

When yoga and happiness come together!

 
 
 
 

 

 

DREAM TEAM:

MAAK KENNIS MET ONZE DOCENTEN

Al onze Zenang Yoga & More docenten zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij vinden het belangrijk dat onze docenten onze missie en soul voelen en kunnen uitdragen. Onze docenten zijn volledig gecertificeerd. Voor hun is lesgeven is geen baan, maar een passie.

Na de les horen wij graag je feedback of vragen over de les. Zo kunnen wij onze kwalitieit verbeteren!

 

 
 

YOGA VOOR IEDEREEN

 

Heb jij een maand abonnement bij Zenang Yoga & More of ga je komende maanden een maand abonnement aanschaffen? In de maanden Oktober tot en met Maart 2019 kan jij een vriend of vriendin per maand 1 x gratis meenemen!

 
home_yogaforiedereen.png
 

NIEUWSBRIEF

Wij hebben zoveel leuks te vertellen, soms te veel om bij te houden. Maar we proberen het toch en daarom sturen we je zo nu en dan onze nieuwsbrief, waarin we je graag vertellen over onze workshops, speciale lessen, gastlessen, give-aways en speciale aanbiedingen via de email. Wij werken met MailChimp, deze bezorgt de nieuwsbrief jouw inbox.

Geen zorgen - je e-mail adres is volkomen veilig. We beloven je het alleen te gebruiken voor onze nieuwsbrief. Mocht je van gedachten veranderen? Geen probleem, je kan je altijd uitschrijven door in de nieuwsbrief op “uitschrijven” te klikken of door ons een email te sturen.

 

Vul onderstaand formulier in

Naam *
Naam
Vink het vakje aan *