MORE SERVICE:

SALSA IN 1 DAY

NEDERLANDS GESPROKEN les

Zenang Yoga & More werkt samen met Salsaventura!

Salsaventura organiseert voor haar leden de workshop salsa in 1 day; en zij nodigen hiervoor ook de Zenang Yoga leden uit!

Yoga is goed om flexibel te worden. En deze flexibiliteit kun je uittesten op de dansvloer met de workshop salsa in 1 day!

Van alle Latin dansen is Salsa het meest populair. In Nederland kan je letterlijk iedere dag van de week Salsa dansen en in het weekend heb je een keuze uit tientallen feesten. Salsa kent ook internationaal een enorme populariteit. Dus of je nu naar Zuid Amerika, Oost Europa of Azië afreist; je kan Salsa in de meeste landen ter wereld dansen!

Tijdens deze unieke, 6 uur durende, Salsa in 1 Day Bootcamp maak je kennis met deze zeer populaire dans. Je leert naast de basispassen en alternatieven op deze basispassen verschillende variaties met een partner. ??

Naast meer variaties leer je ook de maat herkennen en krijgt je informatie over de verschillende stijlen in Salsa.

Na deze Bootcamp kan je vol zelfvertrouwen de dansvloer op en zal geen dansje meer hetzelfde zijn!De dag ziet er als volgt uit:
10:00 Start van de Bootcamp
13:00 Lunchpauze
14:00 Vervolg van de Bootcamp
16:00 Einde van de Bootcamp


Wacht niet langer en schrijf je in voor deze unieke DansDag!Prijs: € 65,- p.p. (valt buiten Zenang Yoga abonnement)
Locatie: Zenang Yoga & More, Eerste Stationsstraat 185, Zoetermeer
Docenten: Gilbert & Farai

 

OVER Salsaventura :

Wij zijn een team van enthousiaste docenten die al sinds 1996 onze passie graag met je delen. Wij geven gedurende 6 dagen per week les in Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk in 8 verschillende steden. www.salsaventura.nl

 

If you have any questions regarding Salsa in 1 Day class, please send us an email with this form below. Thank you.

Name *
Name